Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник РВА Сергій Чеботар зустрівся із директором НПП "Вижницький" Галиною Марчук щоб обговорити організація та проведення оздоровлення дітей у 2024 році в таборі "ОЙКОС"

Дата: 26.04.2024 15:27
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

✨ Здорові та щасливі діти - це наше майбутнє. Проводячи час на природі, вони заряджаються новими силами, покращують своє фізичне та емоційне здоров'я. Одним з пріоритетних завдань органів виконавчої влади та місцевого самоврядування є організація та проведення оздоровлення дітей у 2024 році.

👉 З цією метою начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар зустрівся із директором НПП "Вижницький" Галиною Марчук , директором департаменту соціальної політики Чернівецької міської ради Наталією Фрунзе, начальником управління сім'ї та молоді Наталією Сабадаш , заступником начальника управління сім'ї та молоді Мариною Скрипник, заступником голови Берегометської селищної ради Михайлом Стражиром.

☝️ Обговорено питання відновлення міського молодіжного наметового табору "ОЙКОС", який знаходиться в урочищі Стебник смт. Берегомет, відпочинку, реабілітації та оздоровлення дітей військовослужбовців та пільгових категорій м.Чернівці та Чернівецької області, благоустрою території та виготовлення проектно-кошторисної докуметації для будівництва цивільної споруди (укриття).

💚“Ойкос” – в перекладі з грецького означає "рідна домівка, рідна земля". Табір працював за оригінальною програмою, що ґрунтується на скаутських методиках – передбачає краєзнавчі екскурсії, туристичні походи та розважальні заходи. Головною особливістю відпочинку залишається екологічне виховання, навчання навичкам самостійного життя в природних умовах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь