Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар разом із начальником Вижницького РВП ГУНП в Чернівецькій області Віорелом Барбакаром та головою районної організації Асоціації ветеранів МВС України в Чернівецькій області Юрієм Чорнеєм приві

Дата: 26.04.2024 15:34
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

👨‍✈️Працівники карного розшуку – втілення безпеки суспільства. Саме тому їм слід віддати належну шану і визнання за нелегку, але дуже важливу роботу.

🤝 Начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар разом із начальником Вижницького РВП ГУНП в Чернівецькій області Віорелом Барбакаром та головою районної організації Асоціації ветеранів МВС України в Чернівецькій області Юрієм Чорнеєм привітали ветеранів і співробітників правоохоронних органів Вижниччини з Днем працівника карного розшуку та вручили подяки за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну службу в органах внутрішніх справ, особистий внесок у справу боротьби із злочинністю.

💙💛 Ветерани карного розшуку згадали часи служби, поділилися своїм досвідом з молодим поколінням, надихаючи їх на подальші досягнення у служінні на благо Українського народу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь