Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З нагоди дня Довкілля на території НПП "Вижницький" в урочищі Стебник відбулося висадження дерев «Ліси захисників і захисниць України» у рамках глобальної екоініціативи Geening of the planet

Дата: 26.04.2024 16:19
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

🌳 Дерева - легені планети!

🌱 З нагоди дня Довкілля на території НПП "Вижницький" в урочищі Стебник відбулося висадження дерев «Ліси захисників і захисниць України» у рамках глобальної екоініціативи Geening of the planet за участю дітей ,Берегометської селищної ради, владики Феогноста Єпископа Чернівецького та Буковинського, начальника районної військової адміністрації Сергія Чеботаря, заступниці начальника районної військової адміністрації Анни Гринчук, заступника голови Берегометської селищної ради Богдана Рибюка, секретаря Берегометської селищної ради Юлії Думенко, начальника відділу освіти, науки, молоді і спорту Берегометської селищної ради Олени Бощук, голови районного товариства політв'язнів та репресованих Ольги Анич, завідувачки кафедри ДПОМ Мирослави Жаворонкової, заступниці завідувачки кафедри ДПОМ Наталії Гатеж, заступника директора з наукової роботи НПП "Вижницький" Віталія Стратія, всечесних отців, військовослужбовців та працівників НПП "Вижницький".

🎥 Відбулося підключення до телемарафону, який транслювався на весь світ. Сергій Чеботар зазначив: "Висадження дерев це інвестиція у майбутнє нашого району, наших дітей. Кожне висаджене дерево не лише прикрасить наше оточення, а й сприятиме очищенню повітря, збереженню ґрунту та різноманіттю екосистеми. Нам важливо залишити по собі те, що існуватиме й через сотню років."

🧸 Владика Феогност Єпископ Чернівецький та Буковинський подарував дітям м'які іграшки, на згадку про цей день.

🫶🏻 Цією акцією вшановано честь і памʼять воїнів, які віддають свої життя за Україну, за наше майбутнє.💙💛

💌 Дякуємо владиці Феогносту Єпископу Чернівецькому та Буковинському за ініціативу та прийняття участі в акції, для нас це велика честь.

Щира вдячність за сприяння та організацію заходу працівникам національного природного парку "Вижницький" та Берегометської селищної ради!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь