Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

20 квітня 2024 р., владика Феогност Єпископ Чернівецький та Буковинський відвідав Свято-Михайлівську церкву смт. Берегомет Вижницького району Чернівецької єпархії Православної церкви України.

Дата: 26.04.2024 16:30
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

☝️ 20 квітня 2024 р., владика Феогност Єпископ Чернівецький та Буковинський відвідав Свято-Михайлівську церкву смт. Берегомет Вижницького району Чернівецької єпархії Православної церкви України.

Після чого біля Пам'ятного Хреста "Борцям за волю України" відбулася панахида за жертвами політичних репресій, усіма, хто віддав своє життя за свободу та незалежність нашої держави. Звершили її владика Феогност єпископ Чернівецький та Буковинський та всечесні отці Вижницького благочиння ПЦУ.

👉 Участь у панахиді взяли: начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар, заступниця начальника районної військової адміністрації Анна Гринчук, заступник голови Берегометської селищної ради Богдан Рибюк, сектретар Берегометської селищної ради Юлія Думенко, голова районного товариства політв'язнів і репресованих Ольга Анич та жителі Берегометської селищної ради.

🗣 У своєму слові Сергій Чеботар зазначив: "Ми повинні пам'ятати ті сумні сторінки історії українського народу і робити все можливе, щоб подібне більше не повторилося".

🏞 Також, відвідали адміністративне приміщення національного природного парку "Вижницький", де заступник директора з наукової роботи НПП "Вижницький" Віталій Стратій ознайомив з роботою парку та провів екскурсію еколого-естетичною експозицією "Чотири пори року". Присутні змогли побачити всі позитивні і негативні сторони з життя природи і усвідомити, що ми є лише гостями на цій планеті, і маємо обов'язок берегти та піклуватися про неї. Природа наділена неперевершеною красою, але вона потребує нашої турботи та уваги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь