Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні органи виконавчої влади, місцевого самоврядування, освітні заклади та всі небайдужі жителі Вижницької територіальної громади зустріли Валерія Манарха

Дата: 24.05.2024 15:59
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

💙💛 У єдності ми переможемо!

✊🏻🇺🇦 Сьогодні органи виконавчої влади, місцевого самоврядування, освітні заклади та всі небайдужі жителі Вижницької територіальної громади зустріли Валерія Манарха, який 20 травня розпочав благодійний марафон з метою збору коштів на засіб радіоелектронної боротьби (РЕБ) для 82-ї ОДШБ, другого батальйону, сьомої десантно-штурмової роти.

🗣 Зі словами вдячності звернулась заступниця голови районної військової адміністрації Ганна Гринчук "Ми вдячні вам та БО "Волонтери Путильщини" за те, що ви організували настільки потужний марафон для підтримки воїнів Збройних Сил України, якого, напевно, немає ніде в Україні".

📃🤍 А також Валерія Манарха нагороджено спільною почесною грамотою Вижницької районної державної адміністрації та Вижницької районної ради за проходження марафону дистанцією 50 км. (Путила-Вижниця), вручено медаль за проявлену ініціативу, мужність і наполегливість у подоланні дистанції.

🧵 Освітніми закладами було вручено подарунки, зокрема, студенти кафедри декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва ЧНУ ім. Ю.Федьковича подарували вишиванку як символ незламності духу Валерія Манарха та захисників і захисниць України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь